sports camp !

i morgon så drar vi till sports camp ! så därför kommer jag inte kunna skriva om vi inte använder datorerna där , ska försöka att skriva så mycket som det går då iallafall ! puss & hej !


suprise!!!



































'

























































parodi

hej på er ! idag vaknade jag vid halv tio för jag skulle upp packa till sportscamp , blev klar vid två och då drog jag till netto med victoria,eric,sara,esteban,goran,ebru & marko . vi skulle handla till lovisas överraskningsfest ! som vi har planerat ett tag nu . vi drog hem till lovisa medans hon inte var hemma och började sedan fixa i ordning allt . när hon kom hem så kom vi fram som galna idioter från buskarna ! hoppas att hon blev överraskad , vi hade det väldigt trevligt ! bilder får ni nog i morgon eller på lördag .

för övrigt så vi gjort en parodi video om solsidan ! kommer upp senare på bloggen . jag har också skrivit fel pinkod till mobilen tre gånger så nu måste jag a en jävla puk-kod så jag kan inte smsa ! :(



grattis älskling ! hoppas att dagen blev lyckad , och att du hade en underbar födelsedag för det är du värd !

sportscamp shopping



STADIUM



STADIUM



STADIUM


DESSIES LÅT



tyckte inte alls om låten i början , men om man lyssnar några gånger så är den faktiskt inte dålig ! :D

BESTÄLLDA



105 :- på den här bloggen


vädret ?!

usch vad jag är less på det här vädret som vi har i Eskilstuna ! det har inte varit en enda varm dag på hur länge som helst ! fast det ser ju lite lovande ut i nästa vecka!








GODMORGON!

Hola Humans ! Vaknade vid halv elva & jag jag drömmde en jätte weird dröm! att vi körde en handbolls match mot alla niorna på våran skola & man kunde typ inte gå någonstans för man satt fast i marken ! läskigt var det iallafall !
jag gick upp lite senare och jag har börjat packa lite till Sports Camp, neccesären är snart klar & mina fotbolls kläder är också snart klara . Jag kan inte börja med mina vanliga kläder en för dom är fortfarande blöta .. så det blir ikväll istället . senare kanske jag ska ner på stan med felicia & elina men måste bli klat med allt först !



vi är bäst !



bilden är snodd från lovisa (:

fint!




Resten av ditt liv

hello people ! idag var jag på stan med emma , jag har shoppat lite som ni kanske har sett där nere . jag ska också beställa ett par ursnygga örhängen på en sida lite senare ikväll , bild kanske kommer upp då också . vi var på donken eftersom emma är beroende av stället :s tog sedan bussen hem och så . sedan var jag på träning , väldigt rolig träning faktiskt ! vi hade Viktor som är A-lagets tränare & han kom med massa roliga övningar !

övrigt har dagen känts ganska piss p.g.a några dåliga nyheter som jag inte tänker ta upp här ...
hoppas ni har haft en bättre dag en mig !


BIKBOK SHOPPING




byxdress för 139 :-


byxdress för 74:- (rea)



bikini för 1OO:-  (rea)

godnatt !

nu tänker jag gå och lägga mig , inte för att jag är trött eller så men annars kommer jag sitta här hela natten , bokstavligt ... puss & hej !


träningen !

Eftersom jag har haft cup hela helgen så blev det inte någon träning för mig idag ! men jag var där och kollade och belive me lovisa ramquist bör inte ställa sig i ett fotbolls mål ...











pancake house !

I det här inlägget tänker jag berätta om min & lovisas framtid ! Ja det är så här att vi har bestämt oss för att flytta till Italien , och med Italien menas också väldigt snygga killar ! Vi ska i allafall öppna Pancake House där eftersom det finns ju inte speciellt många pannkaks resturanger i Italien , där äter man väl oftast pizza och sånna saker så här kommer vi med något nytt ! Själv tycker jag att idén är lysande pengar rullar in som det ska det går bra nu !

Så nu ska vi lägga undan pengar i månaden så att vi kanske har råd med resan dit , hehe ... 
Medans vi bygger upp affären så ska vi jobba på något café & hyra en mysig lägenhet i någon gränd !
Och ni som inte tror att det här kommer att hända ni kan gå och dränka er själva i närmaste sjö!
Vänta bara om några år så sitter vi på första sidan i alla tidningar och är världskända , då kommer ni bara önska att ni skulle gått med på den här idén !

ps , vi har faktiskt en B plan också ! om våran affär inte blir någon succé så kommer Plätt Huset upp på närmaste gata ! :D


pictures




















































SUPPORTER !




















































ENORMT MYCKET KÄRLEK TILL ER TJEJER ! ♥



home sweet home !

Har äntligen kommit hem från en jobbig helg i Karlstad , och jag kan inte säga något annat att vi har det otroligt roligt när vi är i väg med laget !  . Cupen i sig har faktiskt gått rätt så bra ! fast jag vet att vi kunde gått längre en vad vi gjorde . Vi kom till b-slutspel och där gick vi hela vägen till final mot något lag som jag inte minns namnet på . Vi vann finalen och sammanlagt så blev vi nia bäst i sverige ! bilder från cupen får ni sen.

en sak som jag undrar över är varför jag inte kan blogga på min Iphone ? det är jätte konstigt , för när man ska skriva så kommer inte tangentbordet upp på displayen ... så det är därför jag inte har kunnat blogga på hela helgen !


bebis

jag var ju otroligt sexig när jag var liten .....


SJU SORGER

for the moment så sitter jag och webbar med min gullunge lovisa , rolig som hon är så skulle hon göra ett video inlägg till sin blogg men då glömde hon att stänga av sin webb så jag satt och lyssnade på allt hon sa , det tyckte jag var lite kul faktiskt :) för övrigt sitter jag bara vid facebook och kollar på massa roligt folk , det är typ min hobby ...
jag kommer snart att dö för jag är så hungrig men det är ju så läskigt att gå ner för den där långa läskiga trappan :(
ciao !




på bild så ser ni mig och ella på klass resan . och som ni också ser så är jag ganska dålig på sumobrottning !

SKOL AVSLUTNING!






















SATAN I GATAN

Nu har jag suttit nästan två hela dagar och fixat med att byta blogg & byta design ! mina ögon svider för att jag har suttit här så mycket .. I morgon så bär det av till Mästarcupen i Karlstad ! Eftersom vi vann båda våra serier förra året så blev vi inbjudna till mästarcupen ! Idag har jag & clara varit och ätit på stan :) kollade runt lite på stan också men jag hittade inget . Jag var där igår och köpte lite saker så det kändes inte som om att jag behövde något . Efter det så tog vi bussen hem och drog hem till mig , jag packade lite till cupen och så . Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men ska väl lägga upp några bilder tror jag . ciao!








Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0