tagga skolfoto

tomorrow i have skolfoto! jag är inte så taggisch på det asså ! godnatt.

bild från sommras

barnsaga

Sitter just nu på lektion. Vi har någon vikarie som sitter och läser någon barnsaga. Ibland undrar jag faktiskt på hur gammal jag är ;) hon har typ världens pipigaste röst så jag orkar helt ärligt inte lyssna mer. nu väntas tre timmar svenska vilket jag inte alls ser fram emot! men det är bara att bita ihop ;)


vilken färg?


vilken färg ska jag satsa på ? :)

Bussen

Sitter just nu på bussen påväg hem från stan. Fick med mig en stickad tröja från Carlings! Och en "lilla menyn" från Donken. Nu ska jag hem och byta om för att sedan dra ner till ellfolk. Har handbollsträning där och jag tror att vi ska ut och springa innan också! Men nu ska jag av bussen så hejs!


Blogg.se app!

såg precis på elins blogg att man kunde ladda ner blogg.se appen! vilket betyder att jag kan skriva inlägg direkt från mobilen! sitter just nu i datasalen och diggar Lars Winnerbäck musik. medans alla andra håller på med powerpoint så sitter jag här och har det chill :) efter skolan så drar jag och Alva ner på stan för att kolla om bi hittar nått till skolfotot på fredag. Jag ser inte direkt fram emot det eftersom jag alltid ser helt cp ut på bilderna! men det är väl bara att bita i det sura äpplet , stå och fejk smila har jag inget emot ;) vi hörs ikväll!


Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand 
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, då går jag hellre hem 
Kvar i nått jag lämnat 
Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen 
För länge sen



Melissa Horn



fade in to darkness


trött

jag är ju lagom trött efter 3 timmars träning. for the moment så är mina ben spagettisar... jag ska snart dätta på ett avsnit av oth sen ska jag på speed daiting med kudden! kolla jag har värsta problemet. jag har lånat emmas gitarr och jag vill kunna en enda liten låt på fanskapet med jag fattar inte ett skit! då får jag typ utbrott och måste lägga ifrån mig gitarren för att annars så har inte emma någon gitarr kvar. jag får väl snacka med Carro (musik läraren) om hon kan lära mig den eller nått! jaja nu ska jag kolla film. tjingeling!

trix & mix

ser ni att jag har trixat lite ned bloggen? (tryck f5 annars) jag kände att jag ville ha lite omväxling med färg och så :)
jag kom nyss ut ur duschen så nu sitter jag med en turban på huvudet och ska snart sova . ha det !

behöver läsare!

min söta lilla kompis behöver lite fler läsare ! så nu klickaar ni in på hennes blogg !
klicka här!



tunapark

kände att mitt förra inlägg blev lite knasigt men det jag ville komma fram till att jag skulle på tjejkväll hos linnéa. så där tillbringade jag min kväll. ni får lite bilder senare. vi hade det i allafall grymt kul och nästa månad så blir det hos alva :) jag kanske inte har sagt att min mobil frös ihjäl i fredags men det gjorde den iallafall och den har inte funkat sen dess men för någon minut sen så började den att funka !! snart så drar jag och emma till tunapark och kollar lite tror jag. jag kanske ska köpa en jacka från bikbok men vi får se. ni får ha en otroligt bra söndag så hörs vi sen ! ◊

tjejkväll

tjenare! gårdagen spenderade jag med massa kul folk på stan. först så drog vi till Ming för att äta men jag kände att jag inte var någe hungrig alls så jag tog bara en cola. hihi :D nästa på listan var bio. Den började klockan halv sju och vi kom typ precis på pricken! ;) bion var väl sådär. ni vet som alla romantiska komedier är? först så är det skit bra mellan dom sen så blir det jättedåligt sen i slutet av filmen så hittar dom tillbax till varandra och lever lyckliga i alla sina dagar... ojdå nu kom olivia jag måste gå !!

I'm coming home


morgondagen

imorgon har jag geografi prov.... jag kan typ ingenting! sen spanska prov som jag har struntat i och tränat på eftersom jag tycker att so:n var viktigare. idag så hade vi friluftsdag i skolan. jag & linnéa var bäst på att köra 80 meter! vi satsade på joggning medans alla andra sprang för sina liv. Jag känner att jag var ett väldigt bra support till alla stackare som kom sist! :( ja det finns så mycket söta människor därute som alla stöter bort bara för att dom är annorlunda? nej det tycker jag inte om. Men på lunchen så drog jag, malin & lovisa till lovisas mormor och käkade pannkakor medans alla i skolan fick fiskgrattäng... värsta gormémiddagen för oss! efter skolan så drog jag och elin hem till mig för att jag skulle plugga och hon kände att hon ville följa med så det gjorde hon också. vi tog lite kort som ni kanske har sett här nedanför. Nu har jag pluggat lite till och ska snart kolla på film. eller så går jag och lägger mig. jaja vi får väl se vad jag gör. imorgon blir det skolan sen direkt till stan med ett par stycken. jag tror att vi skulle äta där sen senare så drar vi på bio '' friends with benefits'' tror jag att den hette. nu ska jag kolla på en film eller så ska jag gå och lägga mig... vet inte riktigt än men ni får ha det så bra ! puss◊
hah! fulaste ungen i världen...
har ni sett min nya header? om inte så tryck ''f5'' ;)

viva la wiilma



photos@wilmaelin


Clocks

mit hår är faktiskt inte så jättekort som det ser ut när det är affro , när jag har blött hår då jävlar blir det längre ;)

träning ----->

nu drar jag på handbolls träning när jag kommer hem blir det plugg & oth. bjuder på bilden...


MY CLOSET

jag har också en ganska stor byrå med lite kläder men tyckte inte att det var speciellt intressant att visa här! :)

designer!

jag behöver eran hjälp! vilken av designerna ska jag ha? fick inte riktigt svar förra gången !
1.
2.
3.
4.
5.

back to school

tillbax i skolan idag efter två veckor känns grymt när man har så bra sällskap hela dagarna! hela klassen drog och bowlade. riktigt bra början från semestern!
greece ♥

coldplay!



...

jag skulle kunna ge min vänstra arm för honom!! jag dör.

home sweet home!

hemma efter två härliga veckor i greece! såg nyss att alla tidsinställda inlägg inte kom upp så ni får ursäkta mig för det men nu är jag tillbaka! jag har haft det asbra med mycket sol osv. vi åkte in till rhodos stad några gånger också och där fanns det enormt mycket affärer och jag hittade lite smått&gott som kommer upp imorgon/tisdag och sen så ska ni få en bild på min garderob som jag sa att vi skulle göra om för ett tag sen :) jag tänker inte skriva så mycket utan när bi går bilderna så får ni ju se hur det ser ut och sen behöver ni inte veta såå mycket mer om själva resan. jag har köpt en parfym som luktar magiskt gott också ! kommer somsagt tillbaks med bilder i morgon eller på tisdag!

flyger vi bland stjärnorna

hej på er ! vid det här laget är jag helt hundra på att jag saknar er där hemma :) jag kom på att jag inte skrev att vi kanske ska ta en liten dripp över till turkiet för att shoppa lite ;) vilket jag tycker ska bli asroligt , visserligen så är ju nästan allt fejk men det det stoppar absolut inte mig. om några dagar så kommer lite släktingar ner hit så jag slipper vara själv . då kan amanda sällskapa mig lite! det var allt , kisses from greece ! ♥
miss ya! ♦

mwohahaha jobbig röst jag har .....

hahaha dööör...

Lovisa skriver!

Yeah yeah, grym jag är som kom in på bloggen! :cool: Tänkte passa på att blogga lite här i Wilburs blogg medans hon ändå är i Grekland och lyxar sig. Som ni säkert vet så ska hon stanna där i två veckor den jäveln, så hon har en vecka och två dagar kvar nu. Gaaah! Om du läser detta så hoppas jag att du har det bra och du vet  att jag inte vill att du ska bli för brun. Har haft lite kontakt med grisen via Hey Tell på våra iphoneys och hon verkar ha det toppen, kul för henne.. Jajaaaaa, hoppas ni har det bra vart ni än befinner er, i regniga Sverige eller någon annanstanns alla wilmas fina läsare. PUSS OCH KRAM FRÅN LOVISA DEN BÄSTA RAMQUIST! :D ♥


Den här söta bilden skickade Wilma till mig idag på mms, har hela kvällen funderat på vad grekerna har gjort med henne, något är ju helt klart på tok. Undrar om det bara är cola i glaset......

vilken ska jag ha?

1.
2.
3.
4.
5.

sådärja! vilken tycker ni att jag ska ha ? ni kan ju slänga in en kommentar på vilken ni tycker om mest ! :)

the spotlight is on you

nu ligger jag och glassar i solen :D puusss på er

komplex

nu tänkte jag dela med mig av lite saker som jag tycker är extremt viktigta.
okej vi börjar så här , alla ni som kanske har ett litet komplex över era kroppar tycker jag  ska lyssna här . varför ska man slösa bort så mycket tid på att bry sig om hur man ser ut . varför ska man slösa bort så mycket tid framför den där nedrans spegeln när man bara plockar ut mer och mer saker som är fel på en? det finns ingenting som är fel på er . utan det ända som ni behöver ändra på är era självförtroenden. och frågan är ju bara varför alla bryr sig så mycket . modellerna i tidningen kan man inte mäta sig emot . dom är photoshopade till max och dom lever sina liv på massa dieter för at hålla måttet. jag tycker inte att det ska vara så .  vi måste alltså börja tänka mer positivt på en del saker . som om man oroar sig för att man kanske har stora lår eller en stor rumpa. men jag ska säga till er att allt som ligger på låren är mest intill muskler och den stora rumpan är en sak som killarna älskar ;) jag har faktiskt ett komplex som gör att jag inte har vågat visa mig i profil för någon ( alltså från sidan) så jag håller alltid min hand i vägen för en sida av ansiktet .  men jag har betsämt mig för att sluta med det för att om man inte jag accepterar sig själv så kommer inte någon annan heller att göra det och om dom inte skulle göra det endå så har jag absolut ingenting med dom att göra .  så  vart jag vill komma med det här är att ni ska våga stå för hur ni ser ut och hur ni är. inte göra som alla andra. om ni tänker så här . man vill väl inte ha någon som redan ser ut som 100 stycken andra, man vill ju ha någon speciell med egna personligheter . right? jaja jag ville bara få ut det här till mina läsare för att jag tycker faktiskt att det är väldigt viktigt men nu ska jag inte uttråka er mer med massa sånt här så ha det galet bra nu ! puss
nu tänkte jag dela med mig av lite saker som jag tycker är extremt viktiga.
okej vi börjar så här , alla ni som kanske har ett litet komplex över era kroppar tycker jag  ska lyssna här.
varför ska man slösa bort så mycket tid på att bry sig om hur man ser ut . varför ska man slösa bort så mycket tid framför den där nedrans spegeln när man bara plockar ut mer och mer saker som är fel på en? det finns ingenting som är fel på er. utan det ända som ni behöver ändra på är era självförtroenden. och frågan är ju bara varför alla bryr sig så mycket. modellerna i tidningen kan man inte mäta sig emot. dom är photoshopade till max och dom lever sina liv på massa dieter för at hålla måttet. jag tycker inte att det ska vara så. vi måste alltså börja tänka mer positivt på en del saker . som om man oroar sig för att man kanske har stora lår eller en stor rumpa. men jag ska säga till er att allt som ligger på låren är mest intill muskler och den stora rumpan är en sak som killarna älskar ;) jag har faktiskt ett komplex som gör att jag inte har vågat visa mig i profil för någon (alltså från sidan) så jag håller alltid min hand i vägen för en sida av ansiktet. men jag har betsämt mig för att sluta med det för att om man inte jag accepterar sig själv så kommer inte någon annan heller att göra det och om dom inte skulle göra det endå så har jag absolut ingenting med dom att göra. så vart jag vill komma med det här är att ni ska våga stå för hur ni ser ut och hur ni är. inte göra som alla andra. om ni tänker så här . man vill väl inte ha någon som redan ser ut som 100 stycken andra, man vill ju ha någon speciell med egna personligheter. right? jaja jag ville bara få ut det här till mina läsare för att jag tycker faktiskt att det är väldigt viktigt men nu ska jag inte uttråka er mer med massa sånt här så ha det galet bra nu ! pusss♥

-----------> greece

tjolahopp ! känner att min upptade har varit asdålig på sistone men jag har inte haft nått att skriva så jag körde med några bilder. idag har jag som vanligt varit i skolan och jag har absolut ingenting emot det men på nått jävla vänster så fick jag värsta utbrottet idag? jag började gråta för att lovisa sa sausage (korv) . jag känner mig väldigt weird...
vissa kallar det humörsvängningar... men som tur är så har jag ju mina älsklings boys som alltid är så himla roliga så kunde faktiskt sluta gråta efter ett tag ;) jag kom just på att jag inte har skrivit att jag drar till grekland i morgon! så bloggen kommer anntagligen ha ett uppehåll på 2 veckor men ska försöka att fixa lite tidsinställda inlägg. så att ni inte försvinner totalt. hotellet som vi ska bo på heter Avra Beach som ligger i Rhodos. härligt att komma bort! men jag kommer sakna mina vänner otroligt mycket under resan så jag hoppas att vi kanske kan ha lite kontakt när jag är borta så att vi inte saknar ihjäl oss. men nu ska jag fixa lite saker och här kommer lite bilder på hotellet !
Avra Beach Resort Rhodes Hotel pics,photos, Hotel information

Avra Beach Resort Rhodes Hotel pics,photos,

Avra Beach Resort Rhodes Interior pics,photos, Hotel information

Avra Beach Resort Rhodes Restaurant pics,photos, Hotel information
fick bli dom här urdåliga bilderna men dom får duga !

bad people


perfumes ♥


RSS 2.0